2010. szeptember 21., kedd

Van néhány...

... könyve a fiamnak :) A dolog szépsége az, hogy ezeket nem tőlünk örökölte, hanem egyenként vettem neki (javarészt antikváriumból), és bizony mind ki is olvasta. 10 éves.
Tegnap úgy döntött nem jó, ahogy én rendszereztem őket, és lerámolta a polcokat. Becsületére legyen mondva, szépen, logikusan vissza is pakolta a húgával estére.
Én úgy gondolom van remény, van jövőnk :)


16 megjegyzés:

Julcsi írta...

De jó, hogy van még a korosztályukban, aki olyan megszállottan olvas, mint Levi:))

motymoty írta...

Büszke lehetsz a fiadra! :)

SDAnita írta...

Gratulalok ! Komolyan !
Az en fiam 9 eves, es azert kezdett el olvasni, mert nem volt kedve a j es ly betuk tanulasaval bajlodni. Inkabb vizualizalja oket a konyvekbol. Hmmm, bejott ! Ket legyet csaptunk egyszerre :-) Legyel csak buszke Levire ! En nagyra ertekelem az olvaso fiukat !

katafolt írta...

Ez igen :)). Túl sok könyve amúgy sem lehet soha az embernek.

Zazálea írta...

Igen, igen! :o))

Kathy írta...

Nagyon ugyesek! Gratulalok!

krisz írta...

Ez igen!Milyen jó,hogy ilyen sokat olvas!Nagyon jó fej kis srác lehet,ha 10 évesen már ekkora könyv gyűjteménye van!

a Matula ikrek írta...

Öröm látni, hogy még mindig szeretnek a gyerekek is olvasni, ez tényleg dicséretes! :o)

Eta írta...

Ebben nem kis eredményetek van nektek, szülőknek. Így én ahhoz is gratulálok, hogy megszerettettétek vele/velük az olvasást. Amit 9 hónappal a születés előtt kell elkezdeni. :o))

Ili írta...

Csak gratulálni tudok a kisfiadnak (hoz ). Nagyon kevés gyerek mondhatja el magáról, egyáltalán azt, hogy olvas. Nem ennyi könyvet.
Nagyon büszke lehetsz rá!!!!

patonaifabian írta...

Julcsi kivette a számból a szót. Örülök, hogy létezik olyan gyerek, aki a könyveket is értékeli. S ezt nektek, mint szülőknek is köszönhetik.

stiglinc írta...

Nagyszerű! Gratulálok neki,és nektek is!

hekka írta...

Csatlakozom az előttem szólókhoz: gartulálok! Neki is, nektek is! :)

Aledi írta...

Köszönöm szépen a fiam nevében :)
Természetesen nagyon büszke vagyok rá (rájuk), de nem ezért írtam ezt a bejegyzést. Hanem, mert naponta hallom (BKV-zom :), hogy "ezek a mai fiatalok". Nincs semmi gond velük, csak más korban fiatalok, mint mi voltunk. Számítógépeznek, igen (mi nem? :), de igenis szeretik a jó könyveket, örömmel járnak színházba, sportolnak, ha lehetőséget adunk rá, szépeket alkotnak, és még az sem ciki, ha valaki jól tanul. Persze, rá lehet fogni mindent a korra, a világra, az erőszakos tévére, de rajtunk (is) múlik, hogy milyen lesz a jövőnk. És igen, Eta, ezt 9 hónappal a születésük előtt kellene elkezdeni :)

SDAnita írta...

Szia Aledi !
Ehhez muszaj meg hozzaszolnom. Az en lanyom 12 eves, a afiam 9 lesz hamarosan. Nagyon egyetertek azzal, amit az elobb irtal. Igenis, mi vagyunk felelosek azert, amive valnak. Nekunk kell utatmutatni, megtanitani neki mi az ami ertekes. Es ugyan ki veszi meg mas gyerekeknek a DVD-t vagy a roviditett kiadast a kotelezo olvasmanyrol ? Aztan, meg jon a bezzeg a mi idonkben olvastunk, nem volt mas szorakozas ! Es bizony az a gyerek nem olvas, aki sosem latta a szuleit a fotelben ulni egy konyvvel, vagy aki sosem hallott estenkent a piszen-pisze fulesmackorol :-) Szoval, en megegyszer gratulalok, nektek, mert ezt egyutt ertetek el.

H. Mária írta...

Egy csodálatos! Nagyon szép, hogy ennyi könyvük van. Vigyázzatok rájuk, mert ezek nagy értékek! Nem elsősorban a forint értékre gondoltam. Csak így tovább!:)