2010. szeptember 17., péntek

A lányom (egyik : ) babája

Kicsit nehéz szívvel készül ez a bejegyzés :)
Hekka játékot hirdetett. Ritkán szoktam részt venni blogjátékokban, Hekka viszont olyan gyönyörű horgolt macilányt sorsol ki, amelynek én, bármennyit gyakorolnék is, évek múlva sem érek a közelébe. Úgyhogy bizony jelentkezem. A játék részeként nekünk is be kell mutatni egy általunk készített gyerekjátékot. Nos, van néhány s.k. játékunk... Ezt a W. jellegű babócát választottam, aki a lányomnak készült kb. másfél éve. Bellának hívja. Nagyon édes volt, mikor megkapta, ugyanis szokás szerint végigkövette az elkészülését, tanácsokat adott, hogy milyen legyen, de mindvégig nem tudta, hogy neki készül :)


És, hogy miért készült nehéz szívvel a bejegyzés? Hát, mert természetesen én szeretném megnyerni a babát. Na jó, talán néha a lányom is játszhat majd vele :)))

8 megjegyzés:

Julcsi írta...

:))
Nekem is folyton az jár a fejemben, mivel nevezhetnék a sok közül:)

Karina írta...

Nagyon szép! Micsoda meglepetés lehetett! Hát én ilyet bizti nem tudok majd varrni sohasem:)

krisz írta...

Nagyon szép!A kis kalapos!Réka is itt ül velem,s persze hogy egyből kért egy kalapot a Rozinak!
Édes a lányod is,ahogy összebújva alszik vele.Azt hiszem ez a legnagyobb köszönet,amikor látod milyen szeretettel fogadják amit készitesz.Amibe a szived lelked benne van.

hekka írta...

Valami ilyesmit szerettem volna én is írni, mint krisz, csak nem tudom mondani ilyen lényegretörően. :) Hogy az alkotás öröme: az alkotó örül, míg készíti, az ajándékozott is örül, az alkotó meg megint örül, amiért örömet szerzett. Na, nem okoskodom itt tovább. :))) Gyönyörű a baba, a lánykád pedig nagyon édes! Köszi, hogy jelentkeztél a játékra! (A közjegyző posztot meg kiokoskodjuk valahogy... :)))))))

Los Retales De Mi Abuela írta...

Que bonitas son tus muñecas, todas.
Me encantan.
Un beso
Carmen

Berry írta...

Milyen szép lett ez is, de a kislányod öröme a legszebb! Nézz be hozzám, van ott neked valami!

Aledi írta...

Köszönöm lányok.
Karina,
Dehogyis nem tudsz, csak el kell kezdeni. Látnád az én első babámat! :)
Krisz,
Igen, szerencsés, ha a megajándékozott értékeli a munkát, és szeretet, ami egy ilyen s.k. ajándékban benne van. A gyerekeim szerencsére ilyenek :)
Hekka,
Mégegyszer köszönöm a lehetőséget, próbálom telepatikusan befolyásolni a közjegyzőt :)
Berry,
Köszönöm a díjat.

Muchas gracias Carmen. Tu eres tan amable.

illesreka írta...

Szia! Nézz be hozzám!:-)