Sapik

A lányomnak horgolt sapi meghozta a kedvem, hogy magamnak is készítsek egyet, hiszen imádom a fejfedőket. Sötét, és világosabb barnából készült, több neten talált leírásból összeállítva, Bolyet virágjával díszítve.
Azért az én fejemen jobban mutat, mint a focilabdán. :)
Készült még egy gyereksapi, a kisebbik unokahúgomnak. Itt jöttem rá, hogy az előző két virágot nem is úgy készítettem, ahogy Bolyet írta, de ezt a harmadikat már igen (vagy nem?) 


És még egy apró horgolmány. Még nyaralás előtt készült a lányomnak.

Megjegyzések

katafolt üzenete…
Akkor miért nem a te fejeden látjuk ? :)))
Tényleg jók, horgolni jó dolog. Régebben, amikor sokat volt gipszben a lábam, horgoltam én is. De csak macskákat és mellényeket, futószalagon.
Belinda üzenete…
Csuda jól néznek ki! :)
Julcsi üzenete…
Emlékszem, amikor először találkoztunk, akkor is egy hasonló fejfedőd volt. Neked is jól áll majd:)
bolyet üzenete…
Hú de "KAFA"!:-))
Mindent tökéletesen csináltál, pont úgy, hogy teljesen a Tied lett!Rugalmasan kezelted az útmutatást.Szép és harmonikus színeket választottál és ez a fazon az egyik kedvencem nekem is!Lánykád is nagyon édes a pánttal!
Szóval részemről nagy az öröm!!!:-))))
Kathy üzenete…
Nagyon jok a sapijaid, es a kislanyod irto edes!!!:)
Aledi üzenete…
Köszönöm lányok.
Katafolt,
Nem zavar, ha fényképeznek, de valahogy nincs kedvem ilyen nagy nyilvánosság előtt modellt álni :) Macskákat horgoltál? Én még nem is láttam.
Julcsi,
Mostanra megtaláltam mindenből azt a fazont, ami (szerintem) jól áll nekem, és szinte csak ezeket vásárolom. Van legalább 25 karcsusított ingblúzom (amiből 10 piros :), egy tucat egyesen szabású farmerom, bársony blézerem a szivárvány szinte minden színében, sapiból meg ez a modell jött be :)
Bolyet,
Köszönöm, egy profitól igazán jólesik az elismerés. A mintát is köszi mégegyszer, jó kiindulási alap, a Waldorf babáim fejfedői is hasonlóan készültek. A horgolási kedvem meg egyértelműen neked, és a Horgo-blognak köszönhető :)
patonaifabian üzenete…
De nagyon tetszik. Csúcs szuper lett.
Abile üzenete…
Nagyon jók lettek! A barna sapi nagyon tetszik... nekem is az egyik kedvenc színem a barna. Sajnos a fejemen a kapucnin kívül nem tudok mást elviselni! :o))
Berry üzenete…
Gyönyörű lesz ez az ősz ilyen csodás sapikban! :D
Jutka üzenete…
Szép sapik és szép a kis csaj a hajpáttal.:)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Babavarrás, avagy hogyan NE varrjunk babát

Maci rugdalózóból - emlékmaci