2010. október 11., hétfő

Sapik

A lányomnak horgolt sapi meghozta a kedvem, hogy magamnak is készítsek egyet, hiszen imádom a fejfedőket. Sötét, és világosabb barnából készült, több neten talált leírásból összeállítva, Bolyet virágjával díszítve.
Azért az én fejemen jobban mutat, mint a focilabdán. :)
Készült még egy gyereksapi, a kisebbik unokahúgomnak. Itt jöttem rá, hogy az előző két virágot nem is úgy készítettem, ahogy Bolyet írta, de ezt a harmadikat már igen (vagy nem?) 


És még egy apró horgolmány. Még nyaralás előtt készült a lányomnak.

10 megjegyzés:

katafolt írta...

Akkor miért nem a te fejeden látjuk ? :)))
Tényleg jók, horgolni jó dolog. Régebben, amikor sokat volt gipszben a lábam, horgoltam én is. De csak macskákat és mellényeket, futószalagon.

Belinda írta...

Csuda jól néznek ki! :)

Julcsi írta...

Emlékszem, amikor először találkoztunk, akkor is egy hasonló fejfedőd volt. Neked is jól áll majd:)

bolyet írta...

Hú de "KAFA"!:-))
Mindent tökéletesen csináltál, pont úgy, hogy teljesen a Tied lett!Rugalmasan kezelted az útmutatást.Szép és harmonikus színeket választottál és ez a fazon az egyik kedvencem nekem is!Lánykád is nagyon édes a pánttal!
Szóval részemről nagy az öröm!!!:-))))

Kathy írta...

Nagyon jok a sapijaid, es a kislanyod irto edes!!!:)

Aledi írta...

Köszönöm lányok.
Katafolt,
Nem zavar, ha fényképeznek, de valahogy nincs kedvem ilyen nagy nyilvánosság előtt modellt álni :) Macskákat horgoltál? Én még nem is láttam.
Julcsi,
Mostanra megtaláltam mindenből azt a fazont, ami (szerintem) jól áll nekem, és szinte csak ezeket vásárolom. Van legalább 25 karcsusított ingblúzom (amiből 10 piros :), egy tucat egyesen szabású farmerom, bársony blézerem a szivárvány szinte minden színében, sapiból meg ez a modell jött be :)
Bolyet,
Köszönöm, egy profitól igazán jólesik az elismerés. A mintát is köszi mégegyszer, jó kiindulási alap, a Waldorf babáim fejfedői is hasonlóan készültek. A horgolási kedvem meg egyértelműen neked, és a Horgo-blognak köszönhető :)

patonaifabian írta...

De nagyon tetszik. Csúcs szuper lett.

Abile írta...

Nagyon jók lettek! A barna sapi nagyon tetszik... nekem is az egyik kedvenc színem a barna. Sajnos a fejemen a kapucnin kívül nem tudok mást elviselni! :o))

Berry írta...

Gyönyörű lesz ez az ősz ilyen csodás sapikban! :D

Jutka írta...

Szép sapik és szép a kis csaj a hajpáttal.:)