Közös baba

Újra elkészült egy baba a babavarró fórum gurulós játékában. Mivel ennek én csak egyik fázisát varrtam, ugye nem beképzeltség, ha dicsérem? Ugyanis ennivaló bébi baba született.
Először Illesreka (blogja még nincs, de a Meska boltjában meg lehet nézni a babáit) készített egy érdekes, hagyma formájú fejjel rendelkező testet. 
Vacskamati az újrahasznosítás jegyében egy felszabdalt póló csíkjaiból készített hajat neki. Olyan profin varrta fel, hogy egy öltést se látni rajta, mintha tényleg csak úgy kinőtt volna. 
Ezután következett Tallina. Ő végképp kijelölte az irányt. Nagy gombszemű, mosolygós babapofit varázsolt rá. És a virágok az arcán!!! 
Hozzám már egy majdnem kész baba érkezett. Teljesen egyértelmű volt, hogy ő egy kis bébi. Annyira szép, karakteres formája, haja, arca volt, hogy azt szerettem volna, ha ezek érvényesülnek. Ezért egyszerű puha pizsamát kapott, meleg horgolt cipőkkel. És egy horgolt cumit, mert bár már leszokott a róla, a biztonság kedvéért magánál hord egyet : )


Megjegyzések

boGár krea üzenete…
Gyönyörű, édes, ennivaló!!! :D
Nagyon tetszik!
Ügyesek vagytok! :)
(Az a haj nagyon érdekelne...)
Julcsi üzenete…
Annyira jól befejezted, hogy csak na!:)
Kedvencem a horgolt cumi. Meg a pöttyös pizsama. Meg a kiscipő.:)))))
KisMesterek üzenete…
tündi-bündi!!!
Kaoka üzenete…
Édes. :) Nagyon jó összmunka volt mindenki részéről.
Móni üzenete…
Ó, nagyon aranyos!
Csilla üzenete…
Szuper összmunka eredménye, gratulálok mind nagyon ügyesek vagytok! Mennyi aprólékos pepecs munka lehet egy ilyen babácskában...
Vacskamati üzenete…
:)) Büszkén olvasom ám én is. :D Brigi, mi érdekel a hajon? Ha tudok, szívesen válaszolok. :D

Aledi, tudod, mi az egyetlenegy, ami hiányzik nekem erről a babáról? ... A nyuszifülek a mamuszáról.. :D
Aledi üzenete…
Köszönjük a kedves szavakat, lányok. Olyan varázsa van a közösen varrt babának! Azt hiszem az első lépéstől, az utolsóig mosolyogva született.
Vacskamati,
Gondoltam rá, hogy teszek valamit a mamuszra, megpróbáltam egy apró pompont, de nem tetszett. A nyuszifül azonban tényleg jó lenne : )
Gyönyörű lett!! Mint nagy babarajongó, de amatőr, az én oldalamat is kifúrja a kiváncsiság, hogyan vartad fela csíkokat a hajának! :D
illesreka üzenete…
Aledi, köszi, hogy feltetted!!!:-))) Annyira szeretem én is a babámat!!!:-)))) Ezek a gurulósok tényleg igazi "szeretet-babák", és ettől lesznek olyan utánozhatatlanul bájosak!
katafolt üzenete…
Nagyon ügyesek vagytok !Olyan ééédi :))))
krisz üzenete…
Jaj nagyon kis cuki lett!!!!Olyan kis huncut,meg kedves !Nagyon ügyesek vagytok!!!!Vacskamati nem akarok tolakodó lenni,de egy tutorialért nagyon hálásak lennénk!Szuper ez a frizura!!!És a cumija!"leszokott,de még magánál hordja......"

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Babavarrás, avagy hogyan NE varrjunk babát

Maci rugdalózóból - emlékmaci