2010. április 9., péntek

Közös baba

Újra elkészült egy baba a babavarró fórum gurulós játékában. Mivel ennek én csak egyik fázisát varrtam, ugye nem beképzeltség, ha dicsérem? Ugyanis ennivaló bébi baba született.
Először Illesreka (blogja még nincs, de a Meska boltjában meg lehet nézni a babáit) készített egy érdekes, hagyma formájú fejjel rendelkező testet. 
Vacskamati az újrahasznosítás jegyében egy felszabdalt póló csíkjaiból készített hajat neki. Olyan profin varrta fel, hogy egy öltést se látni rajta, mintha tényleg csak úgy kinőtt volna. 
Ezután következett Tallina. Ő végképp kijelölte az irányt. Nagy gombszemű, mosolygós babapofit varázsolt rá. És a virágok az arcán!!! 
Hozzám már egy majdnem kész baba érkezett. Teljesen egyértelmű volt, hogy ő egy kis bébi. Annyira szép, karakteres formája, haja, arca volt, hogy azt szerettem volna, ha ezek érvényesülnek. Ezért egyszerű puha pizsamát kapott, meleg horgolt cipőkkel. És egy horgolt cumit, mert bár már leszokott a róla, a biztonság kedvéért magánál hord egyet : )


12 megjegyzés:

brigi írta...

Gyönyörű, édes, ennivaló!!! :D
Nagyon tetszik!
Ügyesek vagytok! :)
(Az a haj nagyon érdekelne...)

Julcsi írta...

Annyira jól befejezted, hogy csak na!:)
Kedvencem a horgolt cumi. Meg a pöttyös pizsama. Meg a kiscipő.:)))))

Krisztallit írta...

tündi-bündi!!!

Kaoka írta...

Édes. :) Nagyon jó összmunka volt mindenki részéről.

Móni írta...

Ó, nagyon aranyos!

Csilla írta...

Szuper összmunka eredménye, gratulálok mind nagyon ügyesek vagytok! Mennyi aprólékos pepecs munka lehet egy ilyen babácskában...

Vacskamati írta...

:)) Büszkén olvasom ám én is. :D Brigi, mi érdekel a hajon? Ha tudok, szívesen válaszolok. :D

Aledi, tudod, mi az egyetlenegy, ami hiányzik nekem erről a babáról? ... A nyuszifülek a mamuszáról.. :D

Aledi írta...

Köszönjük a kedves szavakat, lányok. Olyan varázsa van a közösen varrt babának! Azt hiszem az első lépéstől, az utolsóig mosolyogva született.
Vacskamati,
Gondoltam rá, hogy teszek valamit a mamuszra, megpróbáltam egy apró pompont, de nem tetszett. A nyuszifül azonban tényleg jó lenne : )

picinyszepsegekotthona írta...

Gyönyörű lett!! Mint nagy babarajongó, de amatőr, az én oldalamat is kifúrja a kiváncsiság, hogyan vartad fela csíkokat a hajának! :D

illesreka írta...

Aledi, köszi, hogy feltetted!!!:-))) Annyira szeretem én is a babámat!!!:-)))) Ezek a gurulósok tényleg igazi "szeretet-babák", és ettől lesznek olyan utánozhatatlanul bájosak!

katafolt írta...

Nagyon ügyesek vagytok !Olyan ééédi :))))

krisz írta...

Jaj nagyon kis cuki lett!!!!Olyan kis huncut,meg kedves !Nagyon ügyesek vagytok!!!!Vacskamati nem akarok tolakodó lenni,de egy tutorialért nagyon hálásak lennénk!Szuper ez a frizura!!!És a cumija!"leszokott,de még magánál hordja......"