Goldenblog

Hogy mik vannak! Szavaztam Zazáleára a Goldenblogon. Megnéztem magamat is, sem az Életmód blogok, sem az Egyéb kategóriában nem szerepeltem. Hanem hol? A Szakértői blogok kategóriába nevezett valaki! (Még jó, hogy az ABC-ben elől vagyok, egyébként ott biztos nem keresem) Nem is tudom, hát... köszönöm ismeretlen nevezőmnek. Méghogy szakértő!!! :) No, hát ha már ott vagyok megköszönöm, ha szavaztok rám.
You can vote for me in a blog contest. (Szakértői blogok: Aledi)
 

Megjegyzések

zazálea üzenete…
ez egyébként azért szomorú,mert én nem gondoltam arra,hogy ismerős (kedves ismerős ráadásul) lehet a szakértői blogokban, ezért másra szavaztam,pedig ha tudom,akkor a tapasztalat és az elfogultság mást mondat velem,magyarul: rád szavaztam volna. ne haragudj, ez olyan csúnya tőlem,elnézést kérek.
gondolom,nem vigasztal,hogy más is ezt mondta - nekem.
napos üzenete…
Kicsit megnézegettem, a varrós, kreatív blogok iagzából egyik kategóriába sem illenek, ennek megfelelően 4 különböző kategóriában tűnnek fel... Vannak az Egyéb, a Kult-szórakozás, az Életmód és a Szakértői kategóriákban is...
remélem jövőre már egyértelműbb lesz a besorolás. Így nem az igazi.
Aledi üzenete…
Jaj, Zazálea, ne bolondozz! Nekem már az meglepetés, hogy neveztek. Esélyem nulla, hiszen olyan blogok vannak itt, mint pl. a Kismamablog (több, mint 10 000 rajongóval!) Igaza van napos-nak, azt hiszem annyi kreatív blog van, megérdemelne egy külön kategóriát. Habár... akkor aztán igazán nehéz lenne választani :)
Kataca üzenete…
Szavaztam Rád :), (szakértő vagy, a másfél évesek által öltöztethető babák szakértője)
zazálea üzenete…
én azért köszönöm a te szavazatodat,Adél...
Erika üzenete…
Természetesen én is szavaztam!!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Babavarrás, avagy hogyan NE varrjunk babát

Maci rugdalózóból - emlékmaci