2011. augusztus 26., péntek

Ridikül

Azaz retikül, de bátyám csak ridikülnek nevezte őket. Mi tagadás egyik-másik darab valóban ridicule :) Ez a kettő viszont reményeim szerint nem az, egyszerű kistáskák színházba, buliba. Aljuk valódi bőrből készült, felsőrészük erős vászon, mágneszárral záródnak.


This time I made something for adults: two reticules.

6 megjegyzés:

Ibolya írta...

Kedves, és romantikus. Olyan nekem való....:)

katafolt írta...

Szépek :) Nekem is van egy jókora darab szürke bőröm, nem valódi, csak textil, de nem tudom eldönteni, milyen táska legyen belőle. Nem akarnék senkit plagizálni :D

Aledi írta...

Köszönöm lányok.
Ibolya, érdekes én mindig azt hittem nem vagyok romantikus, aztán ilyen virágos táskákat varrok, hogy a babáim csipkés alsószoknyájáról ne is beszéljek :)
Katafolt, az nehéz lesz :) Én egy sajnálatos eset kapcsán megtanultam: nincs új a nap alatt. Tudatosan persze nem másolok senkit, de azt varrok, ami jön, nem érdekel, hogy hasonlít-e valaki valamijéhez :)

bolyet írta...

Én is ridikülnek hívom/mondom, nagyon-nagyon szeretem őket és nem gondolom, hogy ez "dehonesztáló" lenne rájuk nézve.:-))
Pláne ha ilyen álomszépek és ROMANTIKUSAK!
Látom én,érzem én, hogy lakozik benned kellőképpen romantika...de ez jóóó!:)

patonaifabian írta...

Az első nagyon csajos, belevaló, a második tengerpart, homok séta a naplementében típus....nem is tudom eldönteni melyik is tetszik jobban!

Lidércke írta...

Édesek lettek. :)