Nyuszi ül a táskán

A legegyszerűbb varrott arcú baba elkészítése is legalább 3-4 óra. Feltéve, ha jól bejáratott szabásminta alapján készül. Új minta kitalálásánál napokig is eltart, és végül lehet, hogy a kukában végzi. Egy Waldorf jellegű babával meg napokig elvagyok. Ezért (is) szoktam néha gyerektáskát varrni. Gyorsabb a sikerélmény. Na, meg magam is imádom a táskákat. Szegény férjem nem érti mi a jó abban, hogy reggel pakolászok egyikből a másikba. Szerinte egy fekete cipőhöz nyugodtan lehet barna táskát társítani. Egy ovodáskorú kislány már tudja, hogy nem : )
A legutóbbi darab szintén a tavaszvárás jegyében készült. Kipróbáltam milyen a frissen szerzett műszőrmém táskára applikálva. Ilyen:

Ez a másik darab néhány hete készült, és azért mutatom, mert tipikusan a gombhoz a kabátot esete. Ezen a kistáskán próbáltam ki a bordós-lilás anyagokat együtt, és mivel tetszett, elkészült a korábban mutatott takaró fedlap.
Azért készült baba is : ) Ott üldögél a komódon, fényképezésre vár. Azt nagyon nem szeretek.

Megjegyzések

illesreka üzenete…
Szia Aledi!

Szuper ügyes vagy! Mindkét táska nagyon tetszik!:-) A nyuszkó nagyon aranyos, a lilás színek pedig nagyon jól mutatnak együtt!
BCili üzenete…
Szia,
szeretnélek egy táska borítós játékra felkérni.
Ledorka üzenete…
Tündériek. :))
stiglinc üzenete…
Mondjuk én se vagyok az az ide-oda pakolgatós típus, de a nyuszisért mindenre képes lennék:-)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Babavarrás, avagy hogyan NE varrjunk babát

Maci rugdalózóból - emlékmaci