2012. május 16., szerda

A suszter meg a tűpárna

Csakis a lustasággal, semmi mással nem tudom magyarázni, hogy hosszú évekig ilyen tűpárnát használtam:


Ráadásul közben több tucat biscornu készült, persze mindnek akadt más gazdája. Tény, hogy mivel nem volt szem előtt, eddig nem is nagyon zavart ez a rondaság. A kis varrókuckóm rendezése közben azonban úgy találtam, ez a darab bizony nem illik ember szeme elé, úgyhogy nagyjából negyedóra alatt megoldottam a kérdést.

Nem is ez az érdekes, hanem az, hogy gondoltam megnézem a régi (egyébként hatalmas) tűpárnában nem maradtak-e tűk. Kezdtem finoman nyomkodni, de miután (több tűszúrás után) egyre-másra szedtem ki a párna belsejében ragadt tűket úgy döntöttem inkább szétvágom, és kiszedegetem belülről. Kérem szépen nem kevesebb, mint 53 (!!!) darab tű lapult a belsejében. Nos, azt hiszem a negyedórás munkám árát már meg is kerestem, évekig el vagyok látva :)

5 megjegyzés:

boGár krea írta...

Hűha! Tiszta haszon ez az új tűpárna! :)

a Matula ikrek írta...

Nekem azért a régi is tetszik, persze a csodás új sokkal szebb!
53?!?! Nem semmi, mi minden bújhat meg régóta használt tűpárnáimban... főleg belegondolva, hogy néha eltűntnek érzek egy-egy tűt...

Julcsi írta...

Bekerülhetnél a Guiness-rekordok könyvébe:))))

Aledi írta...

Hát, magam is meglepődtem. Érdekes sosem gondolkoztam el rajta hová lesznek a tűim, mindig csak vettem az újabb csomagot. Kétségkívül az a ronda régi értékes tűpárna volt :)

Lidércke írta...

Még jó, hogy nem szénakazalban kellett keresgélned. :))) Egyébként nekem is tetszik a régi is. :D