Egy jelmez két élete

Mikor a fiamnak varrtam az Obelix jelmezt úgy gondoltam csak egyszer fogja hordani. Kiderült azonban, hogy a pocakos csíkos nadrág hasznos ruhadarab. Az iskolában (nagyon dicséretes módon) drámaórákat  tartanak, év végén pedig előadás is születik. Idén a Május 35-re esett a választás. A fiam Eldorádó elnökének szerepét kapta. Mivel ez egy lusta ember úgy gondolták pizsamában kell lennie. Eldorádóból kitiltják azokat, akik nem ütik meg a "harmadfél métermázsát", ezért a pocakos nadrág kapóra jött. Varrtam hozzá egy  keskenyebb csíkos felsőt, és kész is volt a jelmez.  
A darab természetesen jól sikerült, 2. helyezett lett, a fiam meg díjat kapott az alakításáért. Az én fiam, no :)I used the Obelix costume's pants for an other costume. My son performed the President of Eldorado on school's The 35th of May performance and needs a pajamas. So I made a pajama shirt for him. 
The piece get the second place, and my son won a price for his performance too. Well, he is my son :)


Megjegyzések

Julcsi üzenete…
Ejha! Ez nem kis büszkeség!
Gratulálok!
zazálea üzenete…
remek alakítás, remek helyezés, remek hír! (és akkor ezt fokozhatjuk, remek anya remek gyereke) :o)))
gratulálok!
bemka üzenete…
Gratulálok :)és egyet értek az előttem szólóval :)
katafolt üzenete…
:D Ügyes, ügyes!
susie üzenete…
Congrats at your son and to you too, Aled! !

Have a beautiful evening !
Aledi üzenete…
Köszönjük lányok. Ezen a díjon kicsit magam is meglepődtem, hiszen a fiam cendes, visszahúzódó gyerek, nem az a bohóckodó fajta :)
Thanks Susie :)
hekka üzenete…
Aranyos ez a sztori, a díjhoz gratulálok - mindkettőtöknek! Nem kell semmit meglepődni, biztos remekül hortyog a fiad a színpadon! :))))

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Babavarrás, avagy hogyan NE varrjunk babát

Mennyi idő alatt készül el egy Waldorf baba