Szalmaanya

Az ideiglenesen férj nélkül maradt nőt szalmaözvegynek hívják. De mi a neve az ideiglenesen gyerek nélkül maradt anyának? Szalmaanya? Mert akkor most az vagyok. Szemem fényei ugyanis szüleimnél nyaralnak : ) vagy : ( ? Persze addig is míg nincsenek itt, rájuk gondolok, az ő szobájukat rendezgetem.
A kis lakás velejárója, hogy az ember sokféle tárolási praktikát kitalál. Többek között kihasználja az emeletes ágy rácsai adta lehetőséget. Varrtam már egy zsebes tárolót évekkel ezelőtt, a lányom használta. Ahogy az már a nőknél lenni szokott, nagyon hamar kinőtte, így újabb tárolóra lett szükség. És mivel szerencsére van egy fiam is, neki is készült egy. A lányomnál nem volt kérdés, hogy virággal lesz díszítve.
 
A fiam először Pirox figurát szeretett volna. Lányos anyák kedvéért mondom: ez egy "kőevő" Lego-figura. Sikerült meggyőznőm azonban, hogy, amit most jópofának talál, az lehet, hogy néhány év múlva ciki lesz. Interneten nézelődve akadtam erre a dinamikusan lépkedő emberkére, amely végül applikációként rákerült. Két kisebb zsebe is van a tárolónak, ahova mobilját, és a kis kütyüjét (palmtop, vagy mi a csuda) teheti.

Megjegyzések

Unknown üzenete…
Nagyon jó lett! Lányos anyaként főleg a virágos tetszik! Ötletesek a kis indák körülötte :))
ZsuzS üzenete…
Nagyon tetszik!
Cic üzenete…
szalmaanya :-)))))

A kis tárolók meg egyszerűségükben nagyszerűk! :-)
katafolt üzenete…
Meg mernék esküdni rá, hogy az emberke könyvet visz a kezében :))) Csemetéid jól vannak, jelenti a lányom.
Julcsi üzenete…
Jók, nagyon! Egy szobában leledzenek ezek a különnemű csemeték?
Aledi üzenete…
Köszönöm lányok.
Katafolt,
Köszi a jelentést :) Az biztos, hogy ott jobb helyen vannak, mint a pesti 40 fokban.
Julcsi,
Hát, bizony egy szobában, és ezt már nem élvezik(zük) annyira. Ha minden jól megy jövőre tudunk nagyobb lakást venni. Talán ott lesz egy kis külön dolgozóm is :)
Mona üzenete…
Nagyon szép lett mindkettő! Lányos anyaként én is a virágosra "szavazok" :) Hétvégén láttunk a Goubán, személyesen csodálhattuk meg a babáidat. A kislányom mindent összefogdosott volna, én pedig mindegyiket megvettem volna neki, ha nincs mögöttünk apa, és a hétvégi nyaralásra spórolás tudata :( A kislányom még puszit is dobott Nektek :) búcsúzóul.
Aledi üzenete…
Juj, emlékszem, ennivalóan édes volt. És te nem szóltál, hogy te vagy te, ejnye-bejnye :)
patonaifabian üzenete…
Néha kell is a szalmaanyaság. Egy picit lenyugszik az ember, s arra a pár napra rend van a lakásban:))) Legalább is nálunk
hekka üzenete…
Nagyon jók lettek a tárolók! Gyűjtöm az ötleteket, nálunk is érik az emeleteságy... bár még fütyül rajta a rigó... :)))
krisz üzenete…
Nagyon jól sikerültek!Én is mint lányos anyuka a virágos-indásba szerettem bele.Milyen jó lesz a csemetéidnek ha haza jönnek,és egyből ilyen kedves meglepi várja őket!
illesreka üzenete…
Kedves Szalmaanya!:-) Nagyon tetszik, és a gyerekeid is biztosan örülnek majd neki. A fiúknak is valami hasonlót kéne csinálnom pizsitartónak, köszi, a jó ötletet!:-)
bolyet üzenete…
Igen!Ezt az állapotot ismerem!Milyen csendes minden amikor elmennek és milyen "zajos" a hazajövetel... pedig az a "normális alapzaj"!
Én is "szalmaanyaként funkcionálok " perpill..furcsa..jó is meg nem is...de Nekik jó!:-))
Laura Argelati üzenete…
I love it :D

Laura from Italy http://chebirba.blogspot.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Babavarrás, avagy hogyan NE varrjunk babát

Maci rugdalózóból - emlékmaci