2010. június 14., hétfő

Segítség a bajban blog

Nem szép, beismerem, de engem nem az afrikai éhezők, vagy a tahiti földrengés áldozatai indítanak meg, hanem azok, akik a közvetlen környezetemben élnek. Úgy gondolom, sajnos, nem kell olyan messzire menni, ha segíteni szeretnénk.
Nagyon jó kezdeményezés született a hazai árvízkárosultak megsegítésére. Egy blogon lehet termék-felajánlásokat tenni, majd az így befolyt összeget a rászorulóknak adni. Nézzétek meg, akár termékkel, akár vásárlással szeretnétek segíteni: 

Ezt a Kati babát ajánlottam fel, több kép a blogon:

5 megjegyzés:

Kathy írta...

Nagyon aranyos a kis druszam! :))

stiglinc írta...

Nagyon szép babát ajánlottál fel!
Van egy kis bajom a bloggal: nem találtam meg, kik azok akik a beérkezett pénzt kezelik, eljuttatják a rászorulókhoz.
Lehet, hogy paranoiás vagyok, de nekem az ennyire névtelen és beazonosíthatatlan "szervezetek"(?) gyanúsak. Már csak illendőségből is bemutatkozhatnának a blog indítói, úgy, ahogy a feljánlók teszik. (Még abban se vagyok biztos, hogy nem törvénytelen-e így pénzforgalmat csinálni, bármilyen jószándék is húzódik meg a háttérben.)

Aledi írta...

Köszönöm Kathy, a Katik már csak ilyen aranyosak :)
Stiglinc,
A blogtulajdonos is ilyen alkotó, blogoló emberke mint mi, de tény, hogy neki is illene rendesen bemutatkozik, talán írok neki ez ügyben. Nem gondolom, hogy illegális, hiszen nem webshop-t nyitott, ha az eladók adnak nyugtát a vevőknek, azt gondolom rendben van a dolog.
A bizalom persze más kérdés :) Volt már egy hasonló kezdeményezés a gasztro-blogosok részéről, a Segítsüti, az sikeres volt. Én bízom benne, hogy ez is az lesz.

stiglinc írta...

Köszönöm az információkat!
Nem nyugtaadásra gondoltam:-))
A blogon a helyzet változatlan, ezt sajnálom, de azért kívánok mindenkinek sok sikert ebben a nemes kezdeményezésben!

Névtelen írta...

Most örülök, hogy láttam ezen az oldalon, pontosan a megfelelő információkat, amelyeket keresünk!