Peti, a lábnyuszi, avagy keressük mindenben a jót

Miután alaposan kisírtuk, kikeseregtük magunkat, hogy miért pont velünk, miért pont most, miért ilyen rondán, fájdalmasan... úgy döntöttünk megpróbáljuk kihozni a legjobbat ebből az ágyhoz kötött 6 hétből. A FB, és sok kedves kreatív ismerős segítségével több tucat Praktika magazinra tettünk szert, amiből a lányom rengeteg ötletet megvalósított, csodaszép munkák születtek. Babák is, bizony, legalább 20 zoknilény készült. 
Ami engem illet, a nővérke státusz, mi tagadás, nem a szívem csücske, de igyekszem helytállni. Ma például kitaláltuk, hogy felöltöztetjük a gipszet. Ami, szerencsére nem is gipsz, hanem műanyag, a lányom kedvenc színében. A szín adta az ötletet, mi szerint nyuszi ül a fűben. A nyuszkó mosolygós pofiját a lányom hímezte.  Hátul vékony tépőzárral záródik. Peti lett a neve, és szerintünk nagyon aranyos :)



Megjegyzések

Eta üzenete…
Tényleg aranyos, és így talán könnyebb elviselni is az elkerülhetetlent. szegény gyerek, azért biztosan jobb ötletei is lennének. de mit lehet tenni, tényleg klassz, hogy megpróbáljátok a legtöbbet kihozni belőle. csak kitartás!
Amaranta üzenete…
Ügyes a leányzó és aranyos lett a nyuszkó. Túl lesztek ezen is, bár nem a legjobbkor jött, de egy lábtörés sosem jön jókor. Gyors felépülést kívánok!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Babavarrás, avagy hogyan NE varrjunk babát

Maci rugdalózóból - emlékmaci