Anna, avagy szárnyaszegett angyalbaba

Mikor elkezdtem babázni először természetesen egyszerűbb modellekkel próbálkoztam. Zsuzska volt az legelső, az ő mintája gyakorlatilag alig változott az évek során. Ennek a nagyobb, és kissé kecsesebb változata volt Katika baba. Aztán felfedeztem magamnak a Waldorf jellegű babákat, és mivel őket jobban lehet öltöztetni, főleg sapit készíteni nekik (nekem meg az egész folyamat során a ruhavarrás a kedvenc fázisom) inkább ezek készültek. Néha azonban kedvem támad az egyszerűbb, igazi rongybabák varrására. Ez a test már hónapok óta állt csupaszon, éppen ideje volt befejezni. A színekkel is jóban vagyok, imádom a vidám babákat. Most valahogy mégis visszafogottabb világra vágytam. Így született ez az angyalka, akinek nincsenek szárnyai, mert nincs rá szüksége :)
Talán azért mert más, mint a mostanában készített babáim, nagyon szeretem, mi több, a mindig oly kritikus férjecském szerint is különleges.








Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Igaza van a férjednek, különlegesen szép lett a babád!!!:)))
Kinga Izabella üzenete…
Gyönyörü lett az angyalka! A ruhácska is oly mesés! :)
Eta üzenete…
Meseszép.
Huszárkriszta üzenete…
Valóban van benne valami különleges.....csodaszép !!!!!
Névtelen üzenete…
Gyönyörűséges! Edina
Aledi üzenete…
Nagyon szépen köszönöm lányok. Hamar gazdára is talált az én kis szárnyaszegett angyalkám, de mivel úgy látom sokunknak tetszik készül még hasonló :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Babavarrás, avagy hogyan NE varrjunk babát

Maci rugdalózóból - emlékmaci