2011. április 6., szerda

Mert megérdemlem :)

Avagy a smucigság eredménye. 
Textileshez, kézműveshez méltatlanul, én bizony a bőrtáskákat szeretem. Van is belőle..., khm... néhány :) Többsége normál méretű retikül. Munkába azonban egy méretes piros táskával jártam, amelybe belefért a hazafele vásárolt néhány méter anyag, könyv, miegymás. Kedvenc táskám mostanra nagyon elhasználódott, megérett egy cserére. Semmi gond, gondoltam, van néhány táskabolt a városban. Találtam is szép számmal. Ronda, csiricsáré, fényes műbőr táskákat 10 000 forintért (csak tájékoztatásul azoknak, akik sokallják a 7-8000 forintot szépséges egyedi kézműves táskákért :). És akadt néhány szép, ízléses, méretes piros bőrtáska 25 000-től a csillagos égig. Mondanom sem kell, legjobban a csillagos ég kategóriájú tetszett :)  Ennyit viszont nem szántam  rá, úgyhogy kénytelen-kelletlen  varrtam magamnak egyet. Megjegyzem ez az  első dolog, amit magamnak készítek.
A korábban varrt színházba járós táskámat nagyítottam fel. Pesten lakom, gyakran tömegközlekedem, szóval  mindenképp  zippzárosnak kellett lennie.  Impregnált meggyszínű erős vászonból készült, imádom a színét. Hátul van egy kis  mágneszáras zsebe is, ide  lehet tenni a  bérletet.  Bélése  natúr színű, mintás lenvászon. Van belső zippes zsebe, mobiltartója, kulcstartója.  Vízzáró közbélést kapott, az aljára extra merevítőt. Könnyű, praktikus. Tetszik no, lehet, hogy többet kellene varrnom magamnak  :)

19 megjegyzés:

Julcsi írta...

Bizony többet! És táskát is többet:)

Lidércke írta...

Nagyon klassz lett! Én is szeretem a színeit, meg a mintát is. :)

Kiskalács írta...

Tetszik! :D

Edina írta...

Miért is nem varrtad meg hamarabb??!!
Nagyon tetszik!!!!

Vacskamati írta...

Hú, nagyon jó lett! Innen már csak egy lépés, hogy a bőr alapanyagot is beszerezd és...
(Nekem is a piros bőr táskák-cipők a gyengéim.. ;D)

horimarika írta...

Csudaklassz táska!

a Matula ikrek írta...

Az előttem szólók már alaposan megdícsérték, de tényleg remek lett, és tényleg megérdemled, és tényleg, miért is nem varrtál eddig ilyen?! :o)
Én is odavagyok a színeiért!!!

orsolya vanessza kiss írta...

Nagyon jó kis táska lett !! :)

Valóban varrhatnál táskákat ! SOKAT! :)

Neked, nekünk, mindenkinek.... :)


érdekes rajta az a cimke elől... azért látom, csak belecsempésztél egy csipetnyi bőr is! :))

De valami hiány érzetem van.. mert nincsen ráírva semmi, vagy nem tudom... olyan, mint egy védjegy... csak a neved hiányzik róla :)

katafolt írta...

Dehát te nem is szereted a textiltasikat :))). Ez viszont nagyon jó lett! Nekem is mindig a csillagos ég árfekvésű cuccok a kedvenceim. Azért is járok olyan sokat turiba. Isteni érzés apróénzért megvenni valamit, ami máshol egy vagyonba kerülne.

Aledi írta...

Köszönöm lányok.
Az, hogy miért nem varrtam eddig magamnak azt hiszem nyilvánvaló, mindig voltak jobban fizető megrendelők :)

Vanessza, jól látod. Ez a kis bőrcimke jó kis sztori. Vettem Sizzix vágó- domborítógépet. Ezzel vágtam ki, és gyönyörű indamintát domborítottam rá, hasonlót a táskán végigfutó anyaghoz, nagyon mutatós lett. Csakhogy mire elkészült a táska, a bőr szépen kinyomta a mintát :) Élőben azért látszik rajta, úgyhogy nem bontottam le.

Katafolt, hát, az ember változik, ugye :) Azért még mindig jobban szeretem a bőrtáskákat, turiból is van néhány szuper márkás darabom :)

Krizantám írta...

Nagyon-nagyon klassz lett, a fazon is és a színek is! Varrjál még bátran ilyeneket... :-)))

(Nekem is épp most kezd szétmenni az imádott piros bőr, összecipzárazható pántos hátizsákocskám és egy rakat anyag vár a megvarrásra saját részre... csak hát az idő másra osztatik be, nem rám...)

Erika írta...

Nagyon jó lett ez a táska!! A színe is nagyon tetszik.
Kár, hogy a domborított rész nem marad meg a bőrön. Annyira jól lehet vele díszíteni.

Te is úgy vagy vele, mint én.
Magamra sosincs idő varrni.:((

jozseva írta...

Ez olyan szép,hogy nem lehet dicsèret nélkül csak úgy !-nézegetni,gratulálok,meg a többihez is, a munkáidhoz,- ja ,és ma mar másodszor vagyok 13. tetszésnyilvánítò egy blogon, hát ma mindenkihez késéssel tudok benézni,mert a gépem kicsit rakoncátlankodott az este.De ahol járok,amit látok az mindenkinél nagyon tetszik.

Zorka4 írta...

Nekem is nagyon tetszik, pedig nem is vagyok piros rajongó, de ez valahogy megfogott :)

Kökörcsin művek írta...

Tetszik, megérdemled! (hivatkoztam rád a blogomban)

Csilla írta...

Nagyon szép táska, imádom a pirosat. Az hogy magadnak nem varrtál még, nem lep meg, szerintem sokan vagyunk ugy mint az a bizonyos suszter a cipővel :)

Aledi írta...

Köszönöm lányok. Igen, Csilla, valóban ahogy mondod, a suszter meg a cipője :)

Amaranta írta...

Meg bizony! Kicsit tessék önzőbb lenni! :-)

A végeredményt látva megéri :-)

Zazálea írta...

ez annyira jó, hogy csak azt sajnálom, nem az enyém,de mondom!