Párosan szép... és kész

Ta-tam-ta-ta ta-tam-ta-ta... Elkészültek a  házasuló babáim.
Nem vagyok érzelgős, főleg a megrendelésre készülő babákat nem engedem a szívemhez nőni, de tőlük kicsit nehezen válok meg :)
Ritkán varrok fiúbabát, kicsit tartottam is tőle, de a végeredmény szerintem egy nagyon fess úriember lett :) Hogy ne legyen nagyon sötét, nem kapott zakót, csak mellényt. Nyakkendőként aranyszínű szaténszalag szolgál, cipője fekete műbőr, kitűzője készen vett virág.
A menyasszony ruhája csinos, divatos, nem túl fodros-bodros. Fátylat sem kapott, csak egy virágdíszt a hajába. A csokor kész virágokból,  szaténszalagból készült. Szintén szalag, és a lányomtól kölcsönzött gyöngy a nyakék, amellyel a fej-test összevarrást takartam el.
Bár dekorbabáknak készültek, minden ruhájuk levehető (az ember nem tud kibújni a bőréből :), talán lesz majd, aki játszon velük.

Aki volt a jó hangulatú hétvégi KV-n, az "élőben" is láthatta őket (sok más szépséges baba , és foltmunka társaságában),  aki nem az legközelebb jöjjön el :)

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Nagyon menők lettek! Jó sokat is dolgozhattál velük, látszik. A ruci meg pont így jó fodrok nélkül. Ízléses kis párocska:)
illesreka üzenete…
WOW! Aledi, ezek gyönyörűségesek!!!!:-))) Nem is tudom, mit emeljek ki rajtuk... a cipőket, a ruhát, a kiegészítőket? Mind tökéletes - teljes szívből gratulálok Neked! (És sajnálom, hogy még nem ismertelek, amikor mi házasodtunk...)
bemka üzenete…
TÖKÉLETES !
katafolt üzenete…
Azt hiszem,most aláírtad a saját ítéleted:ezentúl csupa ilyen álompárt kell varrnod majd !
Oltáriak :)))
Cic üzenete…
Élőben még ennél is sokkal szebbek!!! :-)

Külön öröm, hogy végre személyesen is találkozhattam Veled! :-*
F.Gina üzenete…
Annyira jó volt élőben megtapizni őket :))
Ledorka üzenete…
Tündériek. :) Öröm nézni ezt a boldog párt! :))
bolyet üzenete…
Csodásak!Mondom én! Te vagy a Csúcs!Nagyon csodás,gondos aprólékos "munka"!De hát miket beszélek hiszen Te készítetted...:-))Nagyon szerelmesek... ez látszik!:-))Sok boldogságot Nekik, Neked meg sok szép "munkát" még!Meg boldogságot!!!
mmama üzenete…
Szépek lettek !

Üdvözöllek a blogomon , köszönöm hogy meglátogattál.
Abile üzenete…
Nagyon jól sikerült fiatal pár lett! Gratulálok!
dit üzenete…
Nagyon jó volt élőben is látni az ifjú párt-sok boldogságot nekik- én azonban Anna babát szorongattam, ő igazán gyönyörűséges kis hölgy!:O)
hekka üzenete…
Gyönyörűek lettek! A kiegészítők pedig fantasztikusan ötletesek! A kedvencem a férfi alkalmi cipő! Szuper! :)
stiglinc üzenete…
Nem csodálom, hogy nehezen válsz meg tőlük! Amikor a KV-n mindenféle némberek (köztük én is:-)))) annyira lelkesen tapogatták őket, a szívem szakadt meg, úgy féletettem az ifjú párt... Remélem nem lett bajuk!
krisz üzenete…
Imádom őket!!!!
Mesi üzenete…
Annyira szeretnivalóak! Igazi személyiségük van, mintha élnének. Az is nagyon tetszik, hogy babák, de felnőtt arcuk van, igazi boldog fiatal pár.
Nagyon, nagyon jók!
Móni üzenete…
Ó, gyönyörűek! Nagyon-nagyon ügyes vagy, hogy ilyen aprólékosan kidolgoztál minden kis részletet rajtuk. No és a pasi cipője... igazán fantasztikus!
Aledi üzenete…
Jaj, annyira kedvesek vagytok.
Bolyet, zavarba hozol :)
Cicvarek, én is nagyon örülök, hogy találkozttunk.
Dit, örülök, hogy benéztél.
Stiglinc, nem lett semmi bajuk, a "némberek" szeretettel tapogatták őket :) Már ott vannak az igazi párnál.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.
Kathy üzenete…
Most lattam eloszor a blogodat, es nagyon tetszik! Ez a parocska egy tunemeny! De hogy van ennyi turelmed az ilyen aprolekos munkahoz? Ez a cipon agyon meno, es raadasul emelt talpu is ! :))
Aledi üzenete…
Kathy, köszönöm szépen. Semmivel sem kell több türelem hozzá, mint az igazi ruhákhoz, csak minden apróbb :) Örülök, hogy benéztél, imádom a ruháidat.
Piszke üzenete…
Nagyon tetszik ez a boldog pár! Leginkább a vőlegény, mert szerintem fiú babát nehéz készíteni. Eddig még nem találkoztam olyannal, "aki" tetszett volna nekem. Jajj, csak a férjem meg ne lássa, amit írtam... :D
Knéni üzenete…
Kedves Aledi!

Mostanában ritkábban ülök gép elé, így csak most fedeztem fel, hogy elkészült az ifjú pár. Igazán helyesek lettek,szépek, ízlésesek. Látszik, hogy aprólékos munkával készültek, gratulálok!
Kriszta üzenete…
Most találtam a blogodra,és nem bírtam ki, muszáj gratulálnom, nagyon gyönyörű lett a pár! :) És milyen aprólékos a ruhájuk! Meg a cipőcskéjük :) Mesecsodaszép! :)
sesame üzenete…
Eszméletlenül jól néz ki ez a két baba! és olyan jó,hogy minden apró részletre ügyeltél, a gomboktól a cipőkig :)Majd szólok,ha nekem is lesz esküvőm.. :D
Unknown üzenete…
Rendelhető??
Aledi üzenete…
Szia Ildikó,
Igen, rendelhető. Ha írsz az oldalsávban található E-mailre meg tudjuk beszélni.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Babavarrás, avagy hogyan NE varrjunk babát

Maci rugdalózóból - emlékmaci