Miről írjon blogposztot a kézműves

 10 éve írom ezt a blogot. Illetve... inkább szerkesztem. Mert írni nem sokat írok. Időnként feltöltöm a képeket az elkészült babákról. Pedig nagyon sokat tudnék szövegelni a babavarrásról. Aki ismer, tudja, hogy be nem áll a szám, ha babákról kell beszélni. De leülni, összeszedni a gondolataim, és egy értelmes (mit több: érdekes) posztot megírni a témában, arra valahogy mindig sajnáltam az időt.

De majd most! Ugyanis fantasztikus ötleteket kaptam Tóth Adorjántól, a SEO tudatos szövegírás blog tulajdonosától. A Mompreneurs- Magyar vállalkozó anyukák oldalon tett egy nagylelkű ajánlatot, miszerint néhány anyukának tanácsokat adna egy cikkben, miről is írjanak blogposztot. Köszönet érte!

A teljes cikk itt olvasható. Érdemes végigolvasni, mert sok konkrét, megvalósítható ötletet ad nemcsak kézműves, de szövegíró, weboldal készítő, pszichológus, baba-mama márka, piknikszervező (van ilyen!) vállalkozóknak is.

Úgyhogy reszkessetek, mert a jövőben nemcsak képeket lehet nézegetni az oldalon, hanem érdekes posztokat is olvasni arról miből, hogyan, miért, kinek készül egy- egy baba, miért jó hozzám járni babavarró tanfolyamra, mitől jó, értékes egy rongybaba, stb.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Babavarrás, avagy hogyan NE varrjunk babát

Maci rugdalózóból - emlékmaci